top of page

De camping

Camping Waldruh is gelegen in een prachtig bosrijk gebied genaamd 'Holthouse'. Bent u opzoek naar veel natuur en rust? Dan is deze camping uitermate geschikt voor u.

Jaarplaatsen

De camping beschikt over ruime jaarplaatsen, met veel privacy. Plaatsen met veel zon of juist plaatsen waar niet veel zon is. De camping is het gehele jaar geopend. Jaarplaatsen zijn er al vanaf € 800,00 (incl. water & riolering).

Huisdieren zijn gratis welkom.

Ook is er de mogelijkheid om een Stacaravan te huren, voor zowel korte als langere periode. 

Omgeving

Getelo is een dorp net over de grens in Grafschaft Bentheim, Duitsland. De camping ligt +/- 5 km over de grens. In de omgeving zijn veel wandel- fiets- en ruiterroutes. In de omgeving bevind zich onder meer Itterbecker Heide, het zwembad (Uelsen), Dierenpark (Nordhorn), pretpark Slagharen, en veel meer diverse winkels en uitstapjes.

Paarden

De omgeving is omgeven met prachtige ruiterroutes. Wij bieden de mogelijkheid om samen met uw paard op vakantie te gaan. Er is de mogelijkheid om uw paard op de weide te plaatsen, op stal of in combinatie hiervan. Wij beschikken over ruime boxen van 3,00m bij 3,50m voorzien van veel daglicht.


Prijzen:

  • Weidegang €10,00 per dag
  • Stalling €13,00 per dag
  • (Incl. voer & mesten.)
  • Stalling & weidegang € 15,00
  • (Incl. voer, mesten & buiten/binnen zetten.)

Ook is er de mogelijkheid om uw paard voor langere tijd te stallen. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

bottom of page